Ngagedékeun karajinan Anjeun

A breed anyar gunting

gunting eBlade

Featuring a unik tur dipaténkeun Ajeg bar, dirancang ngaktipkeun sababaraha dicekel tur nambahkeun stabilitas jeung precision kana karajinan Anjeun.

Unleash kreativitas Anjeun

Naha eBlade?

Diajar deui

Testimonials

Kuring keur kacida asih nu eBlade. Kuring éta maké hiji brand kawentar sejenna shears sateuacan na abdi pernah panginten Abdi manggihan naon bae anu kuring resep saloba éta, eBlade anu serius kickass!

Caitlin Ford

eBlade anyar abdi pas leungeun kuring kawas sarung a. Ieu kawas Kuring geus salawasna make aranjeunna; Sarta klien noticed na komentar kana kumaha geulis maranéhanana kasampak.

Anne Veck

gunting ieu bade ngarobah hirup hairdressing abdi.

Dace Saulite

Kuring geus ngagunakeun eBlade endah kiwari .... nu precision jeung seukeutna gambar tina logam téh kadua pikeun ngaping!

David Rae

Aranjeunna ngarasa kawas gunting pangalusna Kuring geus dipiboga. Aranjeunna baris nulungan abdi ngaluarkeun carpel torowongan. Asih nu rupa-rupa kagunaan béda teuing ... Hatur nuhun deui kanggo jasa gancang pisan

Richard Mcilvenny

Éta nu megah, aranjeunna suiting kuring jadi ogé, dirancang beautifully

Thomas Hills

Endah gunting !!

Endah gunting !!

Handcrafted

Handcrafted ti VG-10 baja ku master urang, migunakeun scissorsmith tradisional jeung Hamaguri téhnik ti Jepang Asah, anu eBlade ieu ergonomically dirancang pikeun mantuan unleash kreativitas Anjeun.

asli
eBlade Master
Ieu teh eBlade aslina. Ergonomically dirancang pikeun precision, stabilitas jeung versatility.
Ngawasaan cekelan inverted kalawan eBlade ieu.
Diajar deui
precision cut
eBlade T1000
Nalika precision téh sagalana, hairstylists gairah sunda belanja waktos perfecting motong maranéhanana. Ieu alat sampurna pikeun karajinan Anjeun.
Diajar deui
Detailer
eBlade TX
Nambahkeun jéntré kana teukteukan buuk anjeun sapertos touch satisfying utamana lamun ngagunakeun alat katuhu pikeun pakasaban.
Diajar deui
motong gaya bébas
eBlade Texturiser
Nalika éta waktu pikeun nambahkeun karakter jeung jati ingsun ka teukteukan buuk anjeun, nu Texturiser baris mantuan narjamahkeun gagasan kréatif anjeun jeung kabebasan pikeun nganyatakeun diri.
Diajar deui
THE

Pamungkas precision alat

Desain ergonomic unik